Have an account?

vineri, 5 februarie 2010

tarziu... in noapte...

Este tarziu... este ora in care linistea se vinde in grame... Incep sa sun cativa tovarasi. Acestia nu ma dezamagesc si apar la timp. Asteptam cuminti ciocolata. O data ajunsa o desfacem incet si.... Lumina se stinge... Ritmurile de reggae ne ridica incet pe toti. Toti am prins brusc viata. Acum incerc sa-l comving pe un idiot ca daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari. Idiotul vroia sa-mi repare masina de spalat... care functiona perfect. Inteligenta artificiala nu se poate compara cu prostia naturala. Toti au tot felul de discutii inteligente de genul:
-"bha cum pot sa miroase picioarele daca nu au nas?"
-"cum ar fi daca cineva ar incearca sa-i ureze unui detinut "La Multi Ani!"?"
-"oare ce crede laptele batut despre violenta in familie?"
Cineva a gasit telecomanda si se joaca cu ea. Din greseala a gasit tragerea LOTO. Toti se uitau atat de atenti de parca ar fi jucat. Probabilitatea de a catiga la loterie este un pic mai mare daca cumperi un bilet. Problema este ca nu-i poti supraveghea pe toti si in totdeauna se gaseste cate un prost sa cotrobaie prin frigider. Nu aveti idee ce spectacol poate sa faca un om cand gaseste in frigider "sunca de porc fumata". Iar daca aveti prin casa o imprimanta multifunctionala mai mult ca sigur ca o sa ramaneti fara tus. In totdeauna se gaseste cel putin un prost sa-si xeroxeze fata, fundul, mainile, picioarele si eventual niste organe genitale.
Urmeaza repriza a 2-a. Ca de fiecare data dupa a doua repriza se calmeaza putin lucrurile. Iar cine mai ramane in picioare are privilegiul sa intre in prelungiri.
Intins pe spate.... ma las prada drogului....si.....pa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu