Have an account?

vineri, 5 februarie 2010

Plantele etnobotanice UCID!

Un elev de 16 ani si jumatate care de cand a descoperit magazinele de plante etnobotanice s-a schimbat enorm si n-a mai vrut sa auda nici de familie. Acestea sunt cateva informatii despre primul tanar roman ucis de periculoasele ierburi.
De foarte mult timp sunt impotriva plantelor etnobotanice. Deoarece acestea sunt stropite cu THC sintetic, derivati din amfetamine, contin derivati din metadona, cateva substante extrase din otrava pt. sobolani, si multe alte substante inca necunoscute.
Problema este ca aceste plante sunt comercializate minorilor. Acestia nu au discernamant, iar lipsa de educatie influenteaza mult comportamentul tinerilor. Acestia nu stiu cu ce se joaca si consuma in proportii exagerate aceste plante etnobotanice; care NU SUNT DESTINATE CONSUMULUI UMAN! ele sunt create pentru vaporizatoare, in nici un caz pentru fumat la joint, bong, pipa s.a.m.d.
Autoritatile ar trebuii sa legalizele plantele cu THC, deoarece acestea sunt mult mai sigure si nu dauneaza deloc, chiar daca sunt consumate in proportii exagerat  de mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu