Have an account?

vineri, 5 februarie 2010

Facts...

Unde-s vremurile bune cand fumam o punga de iarba doar sa merg la scoala? Nu mai sunt de mult... nici acele zile si nici cateva mii de neuroni ce s-au scurtcircuitat de la prea mult fum. Timpul trece si schimba oamenii. "Acum incep problemele de parca lipseau". Facturi, taxe, impozite, hrana, medicamente (doar cand sunt cu adevarat bolnav :D) etc. Dar daca vrei sa fumezi ceva in ziua de azi trebuie sa ai grija... pentru ca iarba e mai tare la fiecare 2 saptamani.
Discutie cu dealerul:
"Maitii minte ce ti-am dat saptamana trecuta? crede-ma aia e nimic! chestia asta care o am acuma frate... stai sa vezi chesti asta... se cheama DEAF frate!... si e de 2 ori mai tare... tragi cateva fumuri si nu mai auzi vreo 2 zile coaie!"
Si cand stai mai bine sa te gandesti... nu prea suna atractiv, dar totusi cumperi. Yo cand fumez vreau sa ma simt bine nu sa ma uit la frigider vreo 3 ore. Trebuie sa ai grija si cu cine fumezi pentru ca iarba te face destept, si sunt o gramada de cocalari in tara asta.... si nimic nu e mai rau decat un cocalar destept!
Un cocalar fumat (si destept):
"[trage un fum] bha aia e canapeaua nu? [mai trage un fum] nu inteleg de ce i se spune canapea [:(]... dar chestia asta frate!... chestia asta pe care stau e fotoliul dragostei coaie... nici nu pot sa stau pe asta daca nu sunt indragostit"
Cocalari destepti care-ti strica HIGH-ul...
Cand fumezi de unul singur e mai bine... Realizezi ca toti politicienii sunt niste "pesti" si proxeneti. Pentru ca numai acestia iti zic diferite chestii si nu ti le explica. Dar sirul ideilor nu se opreste aici...
"Imi poate zice careva care e uniforma armatei iraqiene?
.... Inca astept....
NU! nimeni nu iti poate zice pentru ca americanii nu omoara soldati... omoara civili! 
Iar la TV stirile sunt atat de tampite de parca nu ar ucide oameni adevarati. Nu ai sa auzi nici o data "Azi armata americana a ucis 20 barbati, 12 femei, 3 copii si un batran" ai sa auzi ceva de genul "Azi trupele NATO din Iraq au omorat un grup de INSURGENTI". 
Gandul tau: "nu cunosc nici un insurgent... poa sa-i omoare pe toti ... nu am nici un prieten insurgent"

Trebuie sa ai grija si cand fumezi. E usor sa devii HIGH si greu sa devii UNHIGH cand intra mata in camera. In momentul ala ai sa te faci ca faci curatenie in locuri care sunt impecabile, ai sa te faci ca citesti dintr-o carte pe care o tii invers, ai sa cauti lucruri pe care le tii in mana etc. Dar mata se prinde oricum ca esti high, dar nu iti spune pe loc. Asteapta sa pui o intrebare de genu: "Mama de ce nu mi-ai dat alocatia pe luna asta?".
... Ghici ce urmeaza?
Trebuie sa fumezi cu limita! E "cool" sa fii high... dar nu e "cool" sa lingi un deodorant crezand ca e inghetata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu