Have an account?

luni, 5 iulie 2010

Someone new here...Rekon.

Deci pot incepe prin a ma prezenta. Nu? Sunt Rekon, presupun ca cel mai nou autor al blogului. Dupa o discutie de doua ore jumate cu Prelly am fost acceptat in "gasca". Ar cam trebui sa ma gandesc la ceva sa scriu care sa intereseze cat de cat pe cineva, sa aprind un cui si sa ma las pe spate... Asa.
Deci presupun ca toti ati auzit de droguri. Hai sa fim seriosi, 99% din populatia pamantului stiu de existenta drogurilor, vro` 80 % le baga pe toate in aceeas oala, 30% consuma si doar vro` 5-10% inteleg cu adevarat de inseamna ele[sondaj facut pe baza unei aproximari proprii]. Ia spune tu tata, ce fac drogurile? "Dau dependentaa!". Ok. Dar cum sunt ele defapt "Nociveee". Cam asa gandesc majoritatea oamenilor. Gen, "nu frate eu nu ma DROGHEZ pentru ca imi face rau si devin dependent". Sa fim seriosi, totusi, pana la urma tot ce e in jurul nostru e DROG. Coca cola de exemplu, cunosc foarte multe persoane care sunt DEPENDENTE DE COCA COLA. Altii de dulciuri in general. Si uita`te la TUTUN si ALCOOL, provoaca dependenta foarte nasoala si mai ales nocivitatea e extrem de ridicata, si cu toate ca acel om baga tutun el nu se drogheaza. Habar n`am cum vine asta... Dar in fine, oare de ce sunt "drogurile" ilegale? Adica in bastarca mea, daca tot faci ceva fa`o pan` la capat, nu? La modu`, daca tot e interzisa "Marigiuana" alaturi de Heroina si LSD, de ce nu interzici si tutunul? Si mai ales alcoolul? Alea de ce sunt legale? Marijuana e de mii de ori mai buna decat nicotina, dar nicotina e legala si maria nu! Si asta e doar unu din miile de exemple. Adica, uite, putem fi dependenti de Coca Cola dar nu putem fi dependeti de Coca! Coca contine anumite "chestii" care sunt nocive pentru corp, Cola contine anumite "chestii" [aka. E-uri] care sunt nocive pentru corp! Same shit no? Diferenta e ca de la Coca te simti mai bine si mai mult timp, la Cola doar bei un lichid negru si lipicios cu gust bun si dupa 2 minute simti nevoia iar de un pahar, la Coca simti nevoia de inca o doza dupa mult mai mult timp. Diferenta numarul 2? Cola legal, Coca, nu! Asta e lumea in care traim, o lume plina de prosti carora le e frica sa afle adevarul, o lume in care cacatu` e facut bici si daca un "mare si renumit" doctor in pulamea vine si zice ca cerul e cacaniu` in dungi dar nu vedem noi ca suntem chiori, inseamna ca asa e! O lume in care adevaratele substante care provoaca placere sunt marginalizate si puse la zid, iar pisaturile de camila sunt subiect de propaganda[ex.: reclame].
Cred ca prin asta mi`am facut un "intro" cat de cat decent, o sa stau aici destul de mult timp cat sa arat lumii ca exista si ALTCEVA. Peace

5 comentarii:

  1. pai si Coca-Cola contine putina cocaina... de la ce crezi ca vine numele de "Coca"-Cola?

    RăspundețiȘtergere
  2. Te contrazic, Coca-Cola A CONTINUT cocaina. Si asta a fost acum destul de mult timp... Cocaina din Cola a ramas dar bautura a ramas lafel de addictive.

    RăspundețiȘtergere
  3. Omule...Punct ochit si lovit. Sa nu mai spunem ca pana acuma 70 de ani mai toate produsele medicale scoase pe piata de marele produator Bayer erau pe baza de heroina sau cannabis :).

    Dar acuma nu mai sunt bune...sunt cah!

    Asta este mai avem mult pana scapam de comunisti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Comunimul a ramas dar acum e mascat sub numele de DEMOCRATIE ROMANEASCA.

    RăspundețiȘtergere