Have an account?

joi, 20 mai 2010

the "thought open-source" community

Ma gandesc in continuare la acest blog minunat si la oamenii care in continuu il iau cu asalt pe tovarasul Prelly sa ii multumeasca si sa il ajute in acest proiect. Devenim o comunitate destul de mare si asta din cauza ca totul este facut pentru "gandul liber" .
Stand acuma la munca gandidu-ma de ce dracu lucrez intr-o corporatie multinationala si sunt cu stresu la maxim cand as putea sa fiu undeva pe camp crescand "copacul vietii", imi dau seama ca am evoluat mult fata de generatia trecuta si ca noi cream un viitor poate mai limpede pentru cei ce vin.
O lume unde nu mai este illegal sa fumezi o planta, unde gandirea a devenit atat de limpede incat sistemul monetar nu mai exist, o lume unde gandul este cea mai puternica arma si cel mai mare act de violenta va fi un "taci" spus in scarba de pe canapea :))

Concluzia : Strangeti-va aici....hai sa facem cunostinta (poate verdele vostru e mai verde :P ) si sa sustinem in continuare ceea ce conteaza - Libertatea de Gandire -

Va las si va astept ;)

Un comentariu:

  1. merci frate ca sustii miscarea... frumos articol... vad ca scrii fain chiar de la primul articol... tine-o tot asha si bun venit in comunitate .... peace!

    RăspundețiȘtergere