Have an account?

miercuri, 7 aprilie 2010

Magazinele de vise

Si, dupa cum observam, magazinele de vise s-au redeschis.
Putem spune ca problema apare de la "Marii Tarii", dar nu e asa, cel putin nu in mare parte. Stiti foarte bine ca weed shopurile au fost inchise, lucru bun, dar, de ce s-au redeschis?
Inainte sa se inchida, au trimis cate o mostra din fiecare substanta, care era spre vanzare in shop, pentru analize. S-a demonstrat stintific ca acele substante sunt chimicale pure, drept urmare shop'urile au fost inchise. Stiti foarte bine ca romanul nostru drag face foarte multe smecherii si uite ca a adus alte substante care nu au fost verificate, drept urmare, iar s-au deschis weed shop'urile. Nu stiu cand sau cum, dar uite ca am trezesc cu vreo 2 zile inainte de a plecat acasa ca trec prin centrul Clujului si vad mare si lat: Weed Shop, deschis, cu orar chiar.
Din punctul meu de vedere ar trebuii sa se legalizeze marijuana, din punctul multora de vedere, si sa te lase sa detii propria planta.
Am stat mult si m-am gandit, cand eram fumata bineinteles, ca asa s-ar termina cu criza mondiala. legalizeaza marijuana, te lasa sa ai propria planta, nu numaidecat sa faci trafic, si credeti-ma ca foarte multi ar vrea sa aibe propria planta in casa lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu