Have an account?

miercuri, 26 mai 2010

let yourself feel

duminică, 23 mai 2010

vineri, 21 mai 2010

Atentie


Hello Everybody,

Se intampla din cand in cand sa ramanem fara copacul vietii cu totii. Multi dintre noi se indreapta catre un spice-shop pentru ca e non-stop si convenient.

Fac acest post ca o atentionare pentru cei care mai ard si un spice din cand in cand. Orice faceti va rog sa aveti grija la unele produse. (ex: Diesel Power) Dintr-un cui din 0.2 din Diesel Power este posibil sa va treziti in mijlocul unui atac de panica care tine vreo 2 ore si din care aveti impresia ca nu va mai treziti si sa aveti spasme musculare in tot acest timp.

Aveti mai sus si o poza ca sa stiti cum arata. Daca vreti sa fumati spice-uri aveti mai intai grija ce si cat fumati. :)

Thanks for your attention.

joi, 20 mai 2010

LSD effect

the "thought open-source" community

Ma gandesc in continuare la acest blog minunat si la oamenii care in continuu il iau cu asalt pe tovarasul Prelly sa ii multumeasca si sa il ajute in acest proiect. Devenim o comunitate destul de mare si asta din cauza ca totul este facut pentru "gandul liber" .
Stand acuma la munca gandidu-ma de ce dracu lucrez intr-o corporatie multinationala si sunt cu stresu la maxim cand as putea sa fiu undeva pe camp crescand "copacul vietii", imi dau seama ca am evoluat mult fata de generatia trecuta si ca noi cream un viitor poate mai limpede pentru cei ce vin.
O lume unde nu mai este illegal sa fumezi o planta, unde gandirea a devenit atat de limpede incat sistemul monetar nu mai exist, o lume unde gandul este cea mai puternica arma si cel mai mare act de violenta va fi un "taci" spus in scarba de pe canapea :))

Concluzia : Strangeti-va aici....hai sa facem cunostinta (poate verdele vostru e mai verde :P ) si sa sustinem in continuare ceea ce conteaza - Libertatea de Gandire -

Va las si va astept ;)

marți, 18 mai 2010

The War on Drugs: What a Joke!

Anul decriminalizǎrii drogurilor uşoare?

     Sa fie oare 2010 anul mult asteptat? Sa fie 2010 anul decriminalizarii drogurilor usoare in Romania? Alinierea la ideile si politicile europene? Bullshit.
     Prin Încheierea din 3 februarie 2005, pronunţată în Dosarul nr. 5.183/2004, Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a penală a sesizat Curtea Constituţională cu excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 4 din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, excepţie ridicată de inculpatul Eliy Sapir prin apărător.
     În motivarea excepţiei de neconstituţionalitate autorul acesteia susţine că prevederile art. 4 din Legea nr. 143/2000, sancţionând cu pedeapsa închisorii cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consumul propriu, încalcă un aspect al vieţii intime, şi anume acela de a dispune de propria persoană, contravenind astfel dispoziţiilor art. 26 alin. (2) din Constituţie, referitoare la viaţa intimă, familială şi privată.

Same thing but different

Psytrance vid

vineri, 14 mai 2010

best goa trance



 by Trippy

trippy

Dragi prieteni....desi imi este frica sa scriu in aceasta stare nu pot trece cu vederea faptul ca scriu cu o viteza uimitoare pentru starea mea... Stiu ca acuma va ganditi ce **** mea ma pune idiotul asta sa citesc cacaturile lui create fumat pentru ca..... revenim mai tarziu la asta. Am uitat ce vorbeam si nu vreau sa ridic capul din tastatura de frica ca o sa vad ce am scris. acuma partea intaia! I got nothing my friends.... partea a doua.... cateva fumuri de inspiratie si...tot nimik sau cel putin asa cred acum :) intrebarea care imi sare cel mai des in cap este cum ar fii ca universul nostru si tot ce se gaseste in el sa nu fiedecat un neuron in capul unei fiinte supreme, care la randul ei face parte din alt univers care este la fel ca al nostru si tot asa la nesfarsit. cum se creaza gandul? GANDUL Este ceea ce a ghidat omenirea spre cucerirea planetei. Totusi este si acel lucru care face oamenii sa faca lucruri stupide. Sunt de parere ca ideile traditionale despre psihoze (pacienti care aud voci)sunt de domeniul trecutului. Ceva deranjeaza echilibrul undelor gandului. Orice om are sute-mii-zeci de mii de ganduri zilnic, majoritatea in subconstient. Dar de data aceasta ele nu mai ajung in subcostient. Ajung cortex. cortexul nu stie sa faca decat un singur lucru cu ele. sa le pronunte. Woooooow. Ma apuc de sci-fi coaeeeeeeeeeeeeeeeeee... Terci frate.. OHH Say can't you see.....:)))))))))))) 

by trippy

Deliric - democratie

vineri, 7 mai 2010

Blanoz - Jumatate tu, jumatate nu

ca la 20 de ani....[5....10]

Acest articol nu numai ca este al 50-lea; acest articol il scriu in ideea ca de azi am 20 ani. Au trecut 10 zile de la ziua mea, si scriu acest articol cu intarziere pentru ca abia acum mi-am revenit complet.... sau aproape complet. In aceste 11 zile anu am facut altceva decat sa beau non-stop, sa ****** non-stop, sa incerc sa mananc din cand in cand, si sa dorm 12 ore in total.... si cam atat.